וולומן מר 16 נורת לד ניתנת לעמעום 6 מארז,החלפת הלוגן 50 וואט, 5000 אלף אור יום גו 5.3 בסיס דו-פינים,

פונקציית עמעום מעולה : 10% עד 100% ניתן לעמעום חלק, ייתכן שניתן להבהב בעת שימוש בדימר מסוג הלוגן, מומלץ לדימר מסוג לד. 5000-קלווין אור יום לבן : ליצור בהיר וטבעי אווירה לחדרים שלך וחיצוני נוף תאורה. חיסכון בכסף : 5 וואט החלף 50 וואט, חסוך מעל 90% בחשבונות החשמל שלך. חיים ארוכים יותר : מערכת פיזור חום משופרת, נוריות איכותיות ונהג איי סי, תוחלת חיים של מעל 10 שנים. 40-תואר צר קרן זווית, אידיאלי עבור חיצוני נוף תאורה ומקורה ספוט-תאורה. בלי הבהוב, בלי באז, בלי סטרוב, גובה קרי, ידידותי לעיניים. שביעות רצון מובטחת - אנו מקדישים לתת ללקוחותינו ליהנות מהמוצרים והשירות הטובים ביותר. אנו מספקים 100% אחריות לכל המוצרים שלנו, אם מסיבה כלשהי אינך מרוצה מהנורה המובילה של מר 16 שלנו, אנא פנה אלינו בחופשיות!. 1. כדי למנוע הבהוב או באז, אנו ממליצים בחום על שנאי מסוג לד, דימר לוטרון הוא הבחירה הטובה ביותר. 2. נורת לד מר 16 זו עובדת עם 12 וולט בלבד, אנא וודא שיש לך שנאי כדי למנוע שחיקה.