פחי אחסון בד של בד Hnzige לארגון, סלי אחסון מדף פחי בד מתקפלים עם ידיות בד לחתוך צעצוע, ספרים, משתלות

מצעים. 【מתקפל וחוסך שטח】 סלי אחסון בד קטנים כוללים קיבולת גדולה בעת צצים, העיצוב המתקפל חוסך יותר מקום וקל לאחסון ולשאת. בחירת אחסון מסודרת מושלמת לחדר צר. סלי אחסון כחולים חיליים מודרניים קלים לשאת, ופחי אחסון בדים עמידים. הידיות יציבות ואינן סתם דקורטיביות. הידיות שגרמו לכם בקלות לשלוף מכולות דקורטיביות כדי להגיע פנימה. 【סל מתנות】 סלי אחסון דקורטיביים אלה למדפים מעוצבים עם סגנונות מודרניים ופשטניים שיכולים להתאים לרוב קישוטים וסגנונות הבית שלכם. בין אם אתם מחפשים רעיונות למתנות של תינוקות שזה עתה נולדו או חיפוש אחר מתנות חנונית בית יקירי, מארגני ארונות הפשתן הייחודיים שלנו וסלי אחסון בארונות יהפכו מתנה נפלאה לכל אירוע, מושלם לחג ההודיה, חג, אם, אב או מתנה לחג המולד. Set Set משתלת רב-תכליתית】 סלים קטנים יציבים לארגון מספקים פיתרון לצרכי אחסון רבים : סלי אחסון בארונות, סלי תינוקות, סלי מדף, סלי מתנה ריקים, מארגני משתלות ואחסון, סלי דקורטיביים, סלי בגדים, פחי אחסון קוביים, פשתן סלי אחסון, סלי מארגנים למדפים וסלי מזווה. סלי מלבן יציבים עשויים לשמש להחזקת DVD, כתבי עת, ספרים, נעליים, בגדים, מגבות, שמיכות, אחסון צעצועים לכלבים, אחסון מארגן לציוד משרדי. Set פחי אחסון בדים SET】 סט כולל 6 פחי אחסון בדים כחולים בצי (11.8 "x 7.8" x 5.1 "). סלי אחסון מתקפלים הם ידיות בד משני הצדדים, מתאים היטב למגוון תאי אחסון, מכולות או מדפים. מושלם לשימוש כסלי אחסון דקורטיביים כחולים. סלי אחסון בדים אלה למדפים הם עיצוב חדש ובלעדי לשמירה על בגדים ופריטים ביתיים בסדר. סלים מיוצרים עם ידיות בד קלות ועמידות בעובי במיוחד, הגורמות לך להרגיש קל יותר בתהליך של נשיאת סלי המלבן הקטנים וחוסכים את המאמץ שלך. מחוזק על ידי מסגרת תמיכה מתכתית עליונה לשמירה על שלמות המבנית הגדולה יותר של סל הבגדים. ארון. ארון בחדרים : בגדים, כובעים, חגורות וכו '. סלון : כתבי עת, ספרים, בקרות, מרחוק, נרות, תקליטורי DVD, משחקי לוח. חדר אמבטיה : רקמות, אחסון השונה, מסרקים, ציוד יופי, איפור. חדר משפחה : צעצועים, קטיפה, שמיכות, משחקים, בגדים. מארגני מדף. חדר כביסה : ניקוי ציוד, חומר ניקוי, מטליות. אחסון כללי : מוצרים יבשים, פשתן ומגבות, סל אחסון למכולת ברכב. ושימושים מעשיים רבים אחרים שאתה יכול לחשוב עליהם!. הבד הרך לא יגרד את עור התינוק. סלים אלה מתאימים מאוד לאחסון מוצרי תינוקות, כמו חיתולים לתינוקות, מגבונים, ביקורים, בגדים וכו '. לעולם לא תצטרך להזיע שוב כיצד להפוך את חדר הילד שלך ללא עומס ומסודר. בין אם זו מתנה לחימום בית או לסטודנטים המתגוררים מחוץ לבית עם שטח מוגבל. פחי האחסון המתקפלים שלנו מתאימים לחשבון ולעיצוב!. עיצוב מודרני ומעוצב מושלם לעיצוב חדרים. סל הבד החמוד הזה מושלם לארגון ארון בגדים, חדר אמבטיה, סלון או אפילו משרד. זה כל כך אוניברסלי שיכול לעבוד בכל מקום שאתה מחפש להתארגן. גובה הסלים הללו כל כך מתאים כמו מגירה! והם מושלמים לחללים צרים, כמו מתחת לשולחן הקפה, על הארון, שולחן האיפור וכו '. Hnzige יש הרבה צבעים וגדלים שונים של סלי אחסון לבחירה!.