כיסוי החלפת DIY דקורטיבי של Kunmei לבקר PS5, מארז כיסוי רצועות דקורטיבי DIY לבקר PS5

חומרים איכותיים מושלמים : הדיור הדקורטיבי עשוי מפלסטיק ABS איכותי מושלם. זה חלק וגמיש, ניתן להסיר בקלות מבקר ולהשתמש בו לבקרים אחרים. הבקר שלך יהיה נוח לאחיזה ברגע שתשתמש במקרה זה. תאימות רחבה : מקרה דקורטיבי זה מיועד לבקר PS5. Cut Precision הופך את המקרה להתאים בצורה מושלמת למקרה המקורי. צבעי אלקטרוליטל : מעטפת בקר PS5 בעלת צבעים שונים, מה שהופך את הבקר שלך למונה יותר, תוספת נהדרת שתעזור לך להתאים אישית את בקרי ה- PS5 שלך. מה תקבלו : 1 x מעטפת דקורטיבית וכובעי אחיזת אגודל 2 x (הערה : הבקר ל- PS5 אינו כלול). התקנה קלה : קל להתקנה. אין צורך בכלים, אתה יכול להסיר בקלות את הכיסוי המקורי של בקר PS5 ולהחליף אותו תוך דקה. חומרים איכותיים מושלמים : הדיור הדקורטיבי עשוי מפלסטיק ABS איכותי מושלם. זה חלק וגמיש, ניתן להסיר בקלות מבקר ולהשתמש בו לבקרים אחרים. הבקר שלך יהיה נוח לאחיזה ברגע שתשתמש במקרה זה. תאימות רחבה : מקרה דקורטיבי זה מיועד לבקר PS5. Cut Precision הופך את המקרה להתאים בצורה מושלמת למקרה המקורי. צבעי אלקטרוליטל : מעטפת בקר PS5 בעלת צבעים שונים, מה שהופך את הבקר שלך למונה יותר, תוספת נהדרת שתעזור לך להתאים אישית את בקרי ה- PS5 שלך. מה תקבלו : 1 x מעטפת דקורטיבית וכובעי אחיזת אגודל 2 x (הערה : הבקר ל- PS5 אינו כלול). התקנה קלה : קל להתקנה. אין צורך בכלים, אתה יכול להסיר בקלות את הכיסוי המקורי של בקר PS5 ולהחליף אותו תוך דקה. תיאור : 1. 【תאימות רחבה】 מקרה דקורטיבי זה מיועד לבקר PS5. Cut Precision הופך את המקרה להתאים בצורה מושלמת למקרה המקורי. 2. צבעים אלקטרוליטיים : למארז בקר PS5 יש צבעים שונים, מה שהופך את הבקר שלך שונה יותר, תוספת נהדרת שתעזור לך להתאים אישית את בקרי ה- PS5 שלך. 3. חומרים איכותיים מושלמים : המארז הדקורטיבי עשוי מפלסטיק ABS איכותי מושלם. זה חלק וגמיש, ניתן להסיר בקלות מבקר ולהשתמש בו לבקרים אחרים. הבקר שלך יהיה נוח לאחיזה ברגע שתשתמש במקרה זה. 4. התקנה קלה : קל להתקנה. אין צורך בכלים, אתה יכול להסיר בקלות את המארז המקורי עבור בקר PS5 ולהחליף אותו תוך דקה. 5. מה תקבלו : 1 x מעטפת דקורטיבית וכובעי אחיזת אגודל 2 x (הערה : בקר PS5 אינו כלול). מאפיינים : חומר : ABS. צבע : כחול, ירוק, כסף, אדום, זהב. מתאים ל : בקר PS5. תוכן החבילה : 1 x כיסוי דקורטיבי. 2 x כובעי אחיזת אגודל. הערות : בגלל השפעות תאורה וזוויות ירי, יתכן שיש הבדל צבע קל. בגלל המדידה הידנית, יתכן שיש הבדל בגודל קל בגודל המוצר.