קישוטי קרמיקה סאני קישודים HU TAO תליון עץ חג המולד תלייה קישוטים חבר מתנה חידוש קישוט תליון עץ חג המולד

【חומר】 קישוטים לחג המולד הללו עשויים קרמיקה באיכות גבוהה, קוטר הוא 3 ", שהם קלים במשקל. 【עם מיתרים】 מחרוזת כלולה לתלייה קלה. 【עיצוב מעולה】 תמונה מודפסת על דו צדדי והיא לא תדעך או לגרד את זה אומר שאתה יכול להשתמש בהם כדי לקשט את הבית שלך במשך זמן רב, והטקסט המודפס לא קל לדיעון. , מסעדות וכו 'בחג המולד ובחגים אחרים. 【מתנות】 הקישוט העגול בחג המולד הזה לא יכול רק להפוך את עץ חג המולד למקסים ומרגש, הוא יכול גם להיות ללבוש כקישוט על תיק בית ספר, או בכל מקום שתרצו, או שהוא יכול תינתן לקרובי משפחה, לחברים או לאוהבים. לגרום להם להרגיש חמים ואינטימיים. קישוט לחג המולד : אתה יכול לקשט במיתרים מרובים, אתה יכול לבחור את התבנית המועדפת עליך, ותוכל לתכנן דפוסים שונים כדי לשפר את האווירה על פי פסטיבלים שונים וסצינות שונות ! חג המולד הוא חג שמח, סוג זה של קישוטים עגולים לחג המולד בעל מראה צבעוני, המתאים לשימוש כקישוטים לחג המולד, בהתאם לאווירת חג המולד החזקה, תוכלו להשתמש בקישוטים עגולים לחג המולד כדי לקשט את עץ חג המולד, שולחן העבודה, אח או כל מקום שתרצו לקשט יכולים ליצור עבורכם אווירת חג מולד ולתת לכם ליהנות מחג המולד. ניתן להתאים את התבנית עם התמונות, התמונות והטקסט המועדפות עליכם.