הפנס נוזלי, בסיס נוזלי זוהר הבלחה חלקה איפור סימון גוף ראשון לפנים & מגבר; גוף 01 רוז זהב עם

יתרונות : קמטים מילוי עור מותחן, עושה עור נראה כמו קטיפה שלמות. מדגיש, יוצר זוהר עדין, משפר את גוון העור הטבעי, שיזוף שנמשך כל הלילה. מושלם עבור תרסיס שיזוף כדי לשפר ואפילו את עור. מפחית פגמים כמו דליות, קטן סימני מתיחה ושינוי צבע. איפור גוף לחות : שמנים טבעיים, חומרים בוטניים ותמצית ימית לחות לשיפור האלסטיות, המרקם והחיוניות של העור. העברת עמיד, לא פס או כתם העור. פנים-יפה כמו פריימר או לערבב עם קרן. מרכיבים טבעיים : תמצית תה ירוק, תמצית תה ירוק לבן, ויטמין ה, אלוורה, שמן חוחובה, שמן חריע, שמן זית, קלפריאן ותמצית אצות חומות. פונקציות : נוזל סימון קרם עם מאיר פיגמנטים שמוסיף אור על הפנים זוהר, טללי למראה עור. כיצד להשתמש : להחיל את להדגיש טיפות לבד או להוסיף טיפה לתוך האהוב עליך לטיפוח העור, קרן, ואיפור מוצרים כדי אישית שלך זוהר עור. זוהי נוסחה מבוססת ג ' ל עם פיגמנטים פנינים המשקפים אור המעניקים את הגימור החלק והמבריק ביותר בטירוף. הפורמולה משתלבת בקלות בעור לגימור נטול פסים המושלם למרוט לכל אזור בגוף שתרצו לזרוח כמו אלילה. לומינייזר הגוף האולטימטיבי המבוסס על ג ' ל חוזר לעור הצעיף בגימור טללי ובוהק להפליא. הזוהר שלאחר החופשה הוא עכשיו שלך כל השנה עם גוף גוף חלק, מבוסס ג ' ל, שמחליק ומשאיר את העור מרגיש טללי למגע. התכונן לרחוץ את עורך בגימור מבריק להפליא שעושה לגופך את מה שהיילייטר עושה לעצמות הלחיים שלך. גוף גוף זה הוא גוף גוף מכף רגל ועד ראש, עמיד להעברה, בעל ברק גבוה, שמרטיב את העור במרככים. הנוסחה המפוארת מחליקה על מאמץ, ללא פסים; יצירת טללי, מנצנץ זוהר שטוף שמש שנמשך שעות. עור מרגיש רך, גמיש וחלק ומרגיש שטוף שמש, זוהר זוהר גימור.