אנלקור ארנב רתמת רתמת ורצועה מתכווננת בגדי ארנב באני בריחה הוכחת הליכה בהפעלת בעלי חיים קטנים תלבושת

【גודל גדול】 : צוואר צוואר/7.8-9.8 "; חזה חזה/11.0-13.7"; אורך אחורי/6.4 ", אורך רצועה/xx, חליפה לרוב בעלי החיים הקטנים, כמו ארנב, חזיר גינאה, חתלתול, פודל זעיר וזעירים חיות מחמד דומות אחרות. 【חומר רך】 : בגדי ההליכה של בעלי החיים הקטנים עשויים סיבי כותנה ופוליאסטר איכותיים, ידידותיים לעור ונוחים, הרצועה היא הגביש המלאכותי. 【עיצוב מעודן】 : בעבודת יד לחלוטין, יש קשת קשת חמודה מאחור וחלק המותניים מעוטר בפומפום קטן, אפילו הרצועה הכל הוא קריסטל מלאכותי, שהוא ממש יפה ועדין. 【נוח】 : טבעת ה- D היציבה שתוכננה בגב, זה יכול להפחית את הלחץ על צוואר חיית המחמד שלך ויכול לשמור טוב יותר על בטיחות חיית המחמד שלך. 【קל ללבוש】 : אבזם פלסטיק מתכוונן הן על הצוואר והן על החזה, ניתן לכוונן גודל מתאים לחיית המחמד שלך, קל גם לחיית המחמד שלך ללבוש ולהמריא. 【גודל גדול】 : צוואר צוואר/7.8-9.8 "; חזה חזה/11.0-13.7"; אורך אחורי/6.4 ", אורך רצועה/xx, חליפה לרוב בעלי החיים הקטנים, כמו ארנב, חזיר גינאה, חתלתול, פודל זעיר וזעירים חיות מחמד דומות אחרות. 【חומר רך】 : בגדי ההליכה של בעלי החיים הקטנים עשויים סיבי כותנה ופוליאסטר איכותיים, ידידותיים לעור ונוחים, הרצועה היא הגביש המלאכותי. 【עיצוב מעודן】 : בעבודת יד לחלוטין, יש קשת קשת חמודה מאחור וחלק המותניים מעוטר בפומפום קטן, אפילו הרצועה הכל הוא קריסטל מלאכותי, שהוא ממש יפה ועדין. 【נוח】 : טבעת ה- D היציבה שתוכננה בגב, זה יכול להפחית את הלחץ על צוואר חיית המחמד שלך ויכול לשמור טוב יותר על בטיחות חיית המחמד שלך. 【קל ללבוש】 : אבזם פלסטיק מתכוונן הן על הצוואר והן על החזה, ניתן לכוונן גודל מתאים לחיית המחמד שלך, קל גם לחיית המחמד שלך ללבוש ולהמריא. מפרט : חומר : סיבי כותנה ופוליאסטר איכותיים סוג : בעלי חיים קטנים רתמת רצועה וחליפת רצועה לחתול ארנב ארנב ניסיונות חזיר חמוס חתלתול יורקי צ'יוואווה צעצוע פודל כלבים כוס תה וחבילת כלבים קטנה במיוחד כוללת : רתמת חתלתול תכונות עיקריות : 1. מיועד לבעלי חיים קטנים. 2. בגדי הליכה נחמדים. חיית המחמד שלך. קח כל מדידה מעט רופפת. אם התינוק שלך הוא בין שני גדלים או התבגרות, pls בוחרים בגודל הגדול בגודל S : צוואר צוואר/5.9-8.2 "; חזה חזה/9.0-11.8"; אורך אחורי/4.9 ", אורך רצועה/xx גודל M : צוואר יקראט/6.6-8.6"; חזה חזה/9.8-12.5 "; אורך אחורי/5.7", אורך רצועה/xx, גודל L : צוואר צוואר/7.8-9.8 " ; חזה חזה/11.0-13.7 "; אורך אחורי/6.4", אורך רצועה/xx.