Masiken Oculus Quest 2 רצועת ראש עם נשיאת Case Meta Quest 2 כיסוי פנים לשניים, מרווח עדשות, Oculus Quest

【מיועד במיוחד עבור Oculus Quest 2】 נשיאת נשיאה ניידת עם Meta Quest 2 רצועת ראש עלית, מרווח עדשות, Oculus Quest 2 כיסוי פנים. משקפי VR מוגנים ומרחיצים מתאימים למשקפי משחק Oculus Quest 2 VR. מסכת העין הסיליקון VR פותרת את הבעיה שרביית הפנים המקורית סופגת זיעה וקשה לנקות אותה. הדור החדש של מסכת סיליקון יכול להפחית את הערפל, למנוע ביעילות זיעה, להיות אוורור טוב יותר וקל לניקוי. 【מיועד במיוחד עבור Oculus Quest 2】 נשיאת נשיאה ניידת עם Meta Quest 2 רצועת ראש עלית, מרווח עדשות, Oculus Quest 2 כיסוי פנים. משקפי VR מוגנים ומרחיצים מתאימים למשקפי משחק Oculus Quest 2 VR. מסכת העין הסיליקון VR פותרת את הבעיה שרביית הפנים המקורית סופגת זיעה וקשה לנקות אותה. הדור החדש של מסכת סיליקון יכול להפחית את הערפל, למנוע ביעילות זיעה, להיות אוורור טוב יותר וקל לניקוי. 【תוכנן במיוחד עבור Oculus Quest 2】 רצועת כתפיים ניידת נשיאה ניידת שחור עם Oculus Quest 2 רצועת ראש, מרווח עדשות, Meta Quest 2 כיסוי פנים (שחור+אפור).