קישוטי מסיבת יום רביעי רקע באנר ליום הולדת, טופרים לקאפקייקס, טובות מסיבה ותפאורה למסיבה גותית עם יד

? הערכה כוללת : 12 חתיכה מראש מתוח יום רביעי יום הולדת באנר, 4 מערבולות, 1 עוגת טופר, 24 כיסויי הקאפקייקס (עם עץ מרים). ?* מסיבת בסגנון עם באיכות גבוהה, לשימוש חוזר יום רביעי יום הולדת קישוטי. יפה, צבעים נועזים ברזולוציה גבוהה. דיוק לחתוך על עבה מבריק כרטיסים (לא דקיק קרטון). * ללא מאמץ נושאים המפלגה לקשט - פשוט לצרף דבק נקודה כדי עץ פיק מגזרת, ולאחר מכן מקום על גבי יום הולדת עוגות, עוגות, סופגניות, או טובות הנאה. ? מיוחד אחד-של-סוג ספקי צד להוסיף מגע אישי כדי להפוך שלך יום הולדת או חגיגה בלתי נשכח ומהנה לכולם. דרך מצוינת לקחת את המפלגה שלך לשלב הבא. ?* קישוטים גותיים מושלמים למסיבת יום הולדת של יום הדין, ליל בנות, ליל סרטים או חגיגה אחרת. יום רביעי יום הולדת קישוטי לעשות לקשט עבור המשפחה שלך מסיבת יום הולדת מאמץ ובלתי נשכח. אלה קל לשימוש יום רביעי אדאמס יום הולדת אספקת הם התוספת המושלמת בנות מסיבת יום הולדת (במיוחד 8 יום הולדת) או אירוע מיוחד עם נוח מראש מתוח באנר והתאמה עוגת וכיסויי עוגה שמציעה דבר יד, לעולם לא יותר אקדמיה, יום רביעי חלון, אניד, ו ונסדיי כמרכז או רקע למסיבה שלך. פשוט לפרוק, לתלות, וזהו! שדרוג צד מיידי לחגיגה שלך. כמו כן, טופרים משמשים כתגים לטובת מסיבות, מבחר אוכל או בוחשי שתייה. הוסף מגע של יופי ללא מאמץ לאירוע הבא שלך עם אלה מרגיע ללא מתח, יום רביעי נושאים יום הולדת אספקה. תוכנן ונשלח בארצות הברית.