לייטרוניק 6 אינץ ' עגול 70 וואט 6000 קראט טבע לבן סופר בהיר 30 קרן שיטפון הובילה אור עזר לכביש לנהיגה

סגנון חיסכון בזמן והתקנה עשה זאת בעצמך במיוחד עבור נהג כלי רכב 4 וואט. בתוך נורות הלד נמצאים שבבי הלד המיוצרים בארצות הברית עם טכנולוגיית אופטיקה חדישה ליצירת קרן אור בטמפרטורת צבע של 6000 אלף בדומה לצבע אור יום ותפוקת אור של 7000 לומן. למות יצוק אלומיניום אורות דיור בתוספת את 304 נירוסטה הרכבה בסיס בעמידות, במיוחד את רטט-משלוח עיצוב כדי להפוך את אור אידיאלי עבור ברית מירוץ שביל רכיבה. עשה עם מוביל בתעשייה באיכות מחשב עבור גבוהה דיוק אור קרן זווית; תחת טבילה וקורוזיה מבחן כדי להבטיח שלהם ביצועים גבוהים מאוד סביבת עבודה כגון קר וטמפרטורה גבוהה, לחות גבוהה מהחוף אזור. 2 שנים איכות אחריות. מפרט : הספק : 70 ואט תבנית קרן : קרן נהיגה (קרן ארוכה ורחבה) קוטר : 6 אינץ ' עגול תוחלת חיים : 30,000 שעות יישום : אורות תרמיל, אורות נהיגה עזר ואור ערפל עזר תיאור מוצרים : אנו לא רק מייצרים אורות שטח לד באיכות טובה, אלא גם נושאים סוג אחר של תושבות הרכבה המתאימות לדגמי רכב 4 וואט ספציפיים מכיוון שאנו יודעים שהעיצוב הקדמי, במיוחד הפגוש של רכב שטח מודרני ורכבי שטח הוא אתגר גדול להתקנה. הסטנדרט האמריקאי על הכביש לאור ערפל הוא סאי ג ' יי 538, אבל האורות מחוץ לכביש אינם תחת תנאי תקנה זו. במקום זאת הם יישום התאורה המשלים לפנסי הערפל של יצרן הציוד המקורי. לבטיחות בדרכים, יש להתקין את פנסי הערפל העזר מתחת לפגוש, 10-24 אינץ ' מהקרקע, כדי למנוע בוהק עיניים לנהגים מנוגדים. לשימוש בשילוב עם פנסי קרן נמוכה של יצרן ציוד מקורי, פנסי הערפל שלנו מחוץ לכביש יכולים לשפר ביעילות את נראות הנהגים סביב פנייה ופינה חדים. עבור נורות נהיגה לד, הוא צריך ליצור איזון בין ביצועי תאורה אופטימליים של קרן גבוהה ובטיחות בדרכים. ככל שהם מותקנים, קרן ארוכה יותר הם ישיגו, אבל מסוכן יותר לתנועה מתקרבת. בדרך כלל אורות הנהיגה לד נמצאים בשני דפוסי קרן. האחת היא קרן האירו (קרן נהיגה), עם רוחב קרן מתון וטווח קרן ארוך לנהיגה במהירות גבוהה בלילה. עוד אחד הוא קרן העיפרון עם קרן צרה מאוד וסופר ארוכה המשמשת לרכבי ביצועים וספורט כוח, במיוחד מירוץ ראלי נלהב. מחוץ לכביש אורות בשני קרן-דפוס צריך להיות מותקן מעל הפגוש או גריל, סביב 14-30 סנטימטרים מהקרקע כך אתה יכול ליהנות נהיגה בלילה בבטחה. הודעת חשיבות : לשימוש מחוץ לכביש בלבד. לא חוקי לשימוש בכביש.