מאווררי תקרה עם מנורה 42 אינץ 'מאוורר תקרה אור עם LED LED רחוק

★ אור מאוורר זה עשוי מחומרים באיכות גבוהה, וכתוצאה מכך השפעות אלקטרומגנטיות טובות יותר. זרימת אוויר חסכונית באנרגיה, וחיי שירות ארוכים, תנועת אוויר עוצמתית וביצועים שקטים. ▲ מנוע הרוח לחישה מספק ניידות אוויר מעולה ולוחש שקט, כך שתוכלו להשיג את יכולת הקירור הדרושים לכם ללא רעש. ▲ מנוע באיכות גבוהה מספק זרימת אוויר עוצמתית וביצועים שקטים במהלך פעולת הקיץ/חורף עם פונקציה הפוכה. ▲ מקור העדשות בעל בהירות גבוהה, תאורה אחידה וחיסכון באנרגיה יותר. ▲ שטח קטן מקורה : השתמש בסגנון הגדרת המגמה כדי להכניס מרחב קטן לחיים! מאוורר תקרה זה אידיאלי לחדרי מגורים יוקרתיים, חדרי שינה, חדרי לימוד ואזורים ציבוריים. הישאר בנוח מבלי להקריב סגנון. תכונה : ★ וכתוצאה מכך אפקטים אלקטרומגנטיים טובים יותר ★ מתאים להתאמה למיטת חדר השינה שלך, חצר וילה, משרד, בתי קפה רטרו, מסעדות, ברים, חנויות ועד כה. תיאור המוצר עם מאווררי תקרה ומאווררים שקט גדולים, תאורה חוסכת מקום, ואילו אלמנטים דקורטיביים מיוחסים לעיצוב האלגנטי שלו. לאווררי התקרה המודרניים יש שבעה יתרונות : יעילות זוהרת גבוהה, עיבוד צבעוני גבוה, חיים ארוכים, צבע טבעי, ללא קרינה, הנחתה באור נמוך וצריכת אנרגיה נמוכה. כל מאוורר מספק ביצועים איכותיים ושקטים. אנו מציעים את הסגנון הנכון לכל חדר. מאוורר תקרה פרט אור ◆ גודל : 42 אינץ , מלון וכו 'מדידה ידנית יכולה לגרום ל 1-3 ס"מ, שהוא טווח השגיאות הרגיל, תודה! בדרך כלל המסירה שלנו מהירה מאוד וזמן המסירה הוא 15 ~ 20 יום. בעת הצילום, צבע התמונה בפועל עשוי להיות שונה מעט מהמוצר בגלל גורמים כמו אור, מצלמה וזווית. אתה יכול להתייחס לתמונת הדומם של החיים, הצבע תלוי באובייקט בפועל. ☆ אני מאחל לך חיים מאושרים.