מאוורר - קטן מאוורר שולחן עבודה נטענת קטן חשמלי מאוורר גבוהה רוח מעונות סטודנטים מיני שקט במיוחד משרד

הוסף קוביות קרח למיכל המים בעל הקיבולת הגדולה, הכפל את הקרירות, המשך להתקרר וצור רוח קפואה. חזק, מהיר קירור, להביא לך מגניב קיץ. 90-תואר אוטומטי טלטול ראש, כל הסיבוב רחב זווית אוויר אספקת כדי לטפל כל הסיבוב קרירות. את קדמי כיסוי נטו יכול להיות בקלות מפורק, שהוא יותר נוח לניקוי ולהבטיח שלך היגיינה שימוש. ארבעה-בלוק רוח מהירות, מגניב וחופשי כדי שחרור, לזרום טרי אוויר, לדמיין טבעי ונדיב. שלום קונה יקר : אתה יכול לשלוח לנו מייל כדי לספר לנו איזה מוצר שאתה צריך או איזה מוצר שאתה צריך, כדי לא לשלוח את הצבע הלא נכון או דגם.פונקציה : טעינה אלחוטית חומר : פלסטיקמיון לפי צבע : קלאסי - נטענת - אפור - לבן (4000 מיליאמפר / שעה)סוג רועד - נטענת - אפור - לבן (4000 מיליאמפר / שעה)שדרוג - נטענת - בז '(7000 מיליאמפר / שעה)שדרוג ראש רועד - טעינה - בז ' (7000 מיליאמפר / שעה)דלוקס - נטענת - אוף-ווייט (10000 מיליאמפר / שעה)ראש נע דלוקס - טעינה - אוף-ווייט (10000 מיליאמפר / שעה)מאוורר קליפ - נטענת - אוף-ווייט (10000 מיליאמפר / שעה)העברת ראש מאוורר קליפ ראש - נטענת - אוף-ווייט (10000 מיליאמפר / שעה) )שיטת מיקום : אנכיקיבולת סוללה : 10000 מיליאמפר / שעה אם לתמוך בראש רועד : כןאם לתמוך בתרסיס : לא נתמךאתה יכול לשלוח לנו מייל כדי להסביר את המוצר שאתה צריך, אם יש לך בעיה כלשהי עם הפריט שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נעזור לך תוך 24 שעות. אנו מחויבים להבטיח כי הלקוחות שלנו הם 100% מרוצים עם המוצרים שלנו.