ושונות ברור ב יהירות מגירה שקוף קוסמטי מטבח חדר שינה אחסון איפור כלי תצוגת שולחן עבודה מגשי פחי ותכשיטים

פ.ס. ברור איפור תצוגת מקרה-שקוף עיצוב לעשות את זה מעשי לשימוש לאחסון. שידת אחסון תיבת עבור שולחן העבודה ארגון, לחסוך מקום. מטבח מגירת מארגני-גבוהה נראות עיצוב עושה הכל קל יותר למצוא. העיצוב הניתן לגיבוב מאפשר לך לחדד עוד יותר קטגוריה בחלל קל לצפייה. איפור מברשת מגש-פלסטיק חומר, בטוח ועמיד לשימוש לטווח ארוך. איפור מגירת מגש חוצצים-לענות על הצרכים היומיומיים שלך. שמירה על קוסמטיקה ושולחן עבודה מנת. שידה בושם מגשי-אלה אחסון מגשי הם חמוד בגודל, מתאים לכל סוגים של מגירות, עם קיבולת גדולה, ויכול לאחסן כמעט כל פריטים כגון כלי מטבח וגאדג ' טים, רחצה או אספקת מלאכה. רשימת אריזה 1 תכונות מחזיק אחסון-חומר פלסטי, בטוח ועמיד לשימוש לאורך זמן מגש קוסמטי שקוף. - עם עיצוב מעשי לשימוש עמיד. קל משקל עם מראה עדין להפוך שלך קטן פריטים להיות מאוחסן מנת ברור איפור תצוגת מקרה. - קטן ומעודן ללא תופס מקום רב מדי, יכול למיין ולאחסן פריטים שונים בושם צלחת. - חומר : נ.ב. איפור מגירת סל. - קיבולת גדולה, נרחב לאחסון שונים קוסמטי פריטים על שולחן העבודה של שינה איפור מחזיק. - צבע : שקוף איפור תיבת אחסון. - שולחן עבודה אחסון, מסודר ומסודר, הם פשוט נועד ונוח לאחסון שלך קטן פריטים יהירות איפור צלחת.מוצרי מידעמטבח מגירת מארגני פריט זה הוא קוסמטי אחסון ארגונית תיבה, אימוץ של פרימיום ועמיד חומר.איפור מברשת מגש מתאים לבית, קניון, סופרמרקט ועוד מקומות.איפור מגירת מגש חוצצים אחסון שלך קוסמטיקה, שפתון, גלוס, לק, ועוד וגם מתאים תכשיטי אחסון.