טיפים עגולים בטיחות 6 אינץ 'לילדים מספריים חיתוך שיער עם מספריים דלילים לשיער לגברים, נשים וילדים, כסף

מספריים לחיתוך שיער לילדים - מספריים לחיתוך שיער מיועד מיוחד לילדים. העצות העגולות יכולות להגן היטב על עור התינוקות, זה בטוח לילדים מתפתלים שלא נוחים להם טיפים חדים ליד פניהם. מספריים דליל לשיער - מספריים דליל הכסף עם בורג כחול יש 30 שיניים ונותן 20-25% קצב דילול, הוא יכול לדלל שיער ללא מאמץ להשאיר ללא קווים חתוכים. ידית הקיזוז מיועדת לספרה ימנית. חומר פרימיום - המספריים לחיתוך שיער עשויים מפלדת אל חלד 440 C יפנית, המיועדים בעבודת יד על ידי בעלי מלאכה מנוסים כדי להבטיח חדות גבוהה ועמידות מעולה. רב -פונקציונלי - מספריים של תספורת התינוקות והמספריים לדילול שיער מתאימים לסטייליסטים, עובדי סלון, מספרות מספרות ומשפחה לשימוש בגברים, נשים, קשישים, ילדים, תינוקות וכן הלאה. קופסת מתנה - כל מספריים השיער האיכותיים שלנו ארוזים היטב בקופסת מתנה אלגנטית. זו בהחלט מתנה אידיאלית למשפחה ולחברים שלך. מספריים לחיתוך שיער לילדים - מספריים לחיתוך שיער מיועד מיוחד לילדים. העצות העגולות יכולות להגן היטב על עור התינוקות, זה בטוח לילדים מתפתלים שלא נוחים להם טיפים חדים ליד פניהם. מספריים דליל לשיער - מספריים דליל הכסף עם בורג כחול יש 30 שיניים ונותן 20-25% קצב דילול, הוא יכול לדלל שיער ללא מאמץ להשאיר ללא קווים חתוכים. ידית הקיזוז מיועדת לספרה ימנית. חומר פרימיום - המספריים לחיתוך שיער עשויים מפלדת אל חלד 440 C יפנית, המיועדים בעבודת יד על ידי בעלי מלאכה מנוסים כדי להבטיח חדות גבוהה ועמידות מעולה. רב -פונקציונלי - מספריים של תספורת התינוקות והמספריים לדילול שיער מתאימים לסטייליסטים, עובדי סלון, מספרות מספרות ומשפחה לשימוש בגברים, נשים, קשישים, ילדים, תינוקות וכן הלאה. קופסת מתנה - כל מספריים השיער האיכותיים שלנו ארוזים היטב בקופסת מתנה אלגנטית. זו בהחלט מתנה אידיאלית למשפחה ולחברים שלך. החבילה כוללת : 1 * מספריים לחיתוך שיער לילדים 1 * מספריים דליל שיער 1 * ווסת 2 * בד ניקוי (צבעים אקראיים) אנא שימו לב : 1. הלהבים חדים במיוחד, יש להקפיד כשאתה משתמש בהם. 2. צבע המספריים עשוי להיות מעט שונה מהתמונות. 3. אל תחתוך אוויר או פלסטיק, חפצי מתכת, זה יקצר את תוחלת החיים שלהם. 4. pls אל תפרק את הברגים, בדרך כלל לא ניתן להתקין אותם היטב. 5. אל תיפול מרמות גבוהות, זה יהרוס את ההסתגלות השולית שלהם. 6. נגב את המספריים עם הבד שלנו לאחר כל שימוש, שימן אותם במידת הצורך ואחסן אותם במקום יבש נקי הרחק מילדים.