פרימיום חייט תפירת מספריים צרור, 8.1 כבד החובה חד בד מספריים, 5.1 /4 פירוט רקמת מספריים, 5 חוט חיתוכים

סט של 4 מקצועי כיתה חייט מספריים מיועד ביותר חיתוך משימות כדי סיפוק כל תפירה ומלאכות דרישות. להבי המספריים המתלבשים האלה נטחנים משני הצדדים לקבלת להבי נירוסטה חלקים, כל סכין, חיתוך קל, עמידות בפני חלודה וחדות לאורך זמן. * את 8.1" כבד החובה חד בד גזירה הם המושלם חייט מספריים כדי לחתוך שונים רב שכבות של בדים בצורה חלקה, כולל ג ' ינס, עור, יוטה, ארוג בד, וכותנה. גם לשמש על נייר וחומרים אחרים כמו ביתי מספריים לשימוש בבית, במשרד, או בבית הספר. *פירוט מספריים * פירוט מספריים ורקמה מספריים בגדלים שונים יכול לעבוד עבור יותר עדין תפירה, 5.1" פירוט מספריים הם קטן חד מספריים עם ננו טיפ מיועד רקמה, תפירה, אפליקציה, חרוק דפוסים אחרים דיוק חיתוך משימות, ולהשיג פרטים כי בד מספריים לא יכול להשלים. 5" חוט חותך בקלות לגזור משם קשה כדי להגיע לא רצוי בד אשכולות במהלך תפירה או קוצו פרויקטים, מגן כיסוי נוח לאחסון ולהימנע לנקב פצעים. אגודל חור מאפשר לאחסון נוח על מתלים או שרוך. כל ארבעה מקצועי חיתוך כלים תכונה אפרפר לבן ושחור ארגונומי נוחות גריפ ידיות מ יכול לשמש כמו שמאלי וימני מספריים. אשר הוא נוח להחזיק אפילו לשימוש זמן רב. מוצר מידע 4 זוגות של מספריים. בד מספריים גודל : 8.1 סנטימטרים. פירוט רקמת מספריים גודל : 5.1/4 סנטימטרים, חוט חיתוכי גודל : 5 סנטימטרים; משקל : 207 גרם; חומר : נירוסטה, עמ ' +מחיר נמוך; צבע : אפרפר לבן.