6 יחידות ערכת מחזיק נסיעות סקלרלית בנוחות היגיינה היגיינה בעדשות בקבוק בוכנה בבטחה עדשות בקבוק בוכנה

שרירי בטן. מסיר עדכון- ארוז בבקבוק, מה שמקל על כלים אלה לבהיר ותברואה. מתאים לטיולים, לחג ולשימוש יומיומי. מארז העדשות- בעל היניקה הזה הוא ועדין להסיר או להכניס את העדשות שלך ממקרה העדשה שלך. בוכנה עדשות- אחת האפשרויות הטובות ביותר עבורך. עדשות מדרס-השימוש הפשוט שלה הפוך את המסע שלך לנוח במקום שאתה יכול לשאת אותו איתך בכל שלבים מהשגרה שלך. מוליך עדשות- עדשות עדשות יניקה ממסיר היניקה עם בקבוק. שרירי בטן. מסיר עדכון- ארוז בבקבוק, מה שמקל על כלים אלה לבהיר ותברואה. מתאים לטיולים, לחג ולשימוש יומיומי. מארז העדשות- בעל היניקה הזה הוא ועדין להסיר או להכניס את העדשות שלך ממקרה העדשה שלך. בוכנה עדשות- אחת האפשרויות הטובות ביותר עבורך. עדשות מדרס-השימוש הפשוט שלה הפוך את המסע שלך לנוח במקום שאתה יכול לשאת אותו איתך בכל שלבים מהשגרה שלך. מוליך עדשות- עדשות עדשות יניקה ממסיר היניקה עם בקבוק. החבילה כוללת 6 תכונות מוסיחי עדשות- הכלי הכוסף של עדשות הסיליקון שלנו הוא עדין לעדשות קשות ו- RGP. משטח ההחלקה נגד העדשה נופלת ומזוהמת. - עשוי מחומר לשימוש מעשי ובריא. - גודל : 5.00x0.80x0.80 ס"מ/ 1.97x0.31x0.31in - צבע : ירוק - חומר : ABS - יניקת העדשה הזו היא ולא תישא ולעתים קרובות נמצאת על אצבעות ובעיקר תחת ציפורניים. - ארוז בבקבוק, מה שמבהיר את הכלים הללו ותברואה. מתאים לטיולים, לחג ולשימוש יומיומי. - קל משקל ונייד, אתה יכול בקלות לקחת את זה לנסיעות כדי לטפל בעיניים שלך. עדשת מידע על מוצרים נוחה והרבה יותר סניטרית מאשר שימוש באצבעות וציפורניים. מוליך עדשות מוצר זה עשוי ידידותי לסביבה, סיליקון פרימיום. מבוכנת עדשות דרך פשוטה ויעילה להכניס עדשות. הענסים מבדילים קטנים ונוחים לנשיאה, תוך שמירה על העדשה שלך נקייה וברורה. מסיר נוחות המתאים לשימוש במהלך נסיעה או פעילות חיצונית.