ATUAT ל- AirPods Pro 1/2 Cover Dise

[מיועד ל- Air Pods Pro] רק עבור Apple Air Pods Pro Pro דור 1/2 (2019/2022). לא עבור Air Pods 1, 1, 2nd ו -3, [שכבת סיליקון מעובה] עובי 3.0 מ"מ, עבה וחזק יותר ממקרה סיליקון אחר, גוף הגנה מלא של 360 מעלות למניעת הגנה מפני נפילה. [הגנה מחוספסת] מארז סיליקון רך ויציב עם פס מעוצב מספק הגנה מחוספסת עבור ה- Air Pods Pro שלך מפני בליטות, טיפות ושריטות. [תמיכה בטעינה חוטית ואלחוטית] תומכים בטעינה קווית ואלחוטית. ניתן לראות את אור המחוון בעת ​​טעינה. [מה אתה מקבל] 1x Air Pods Pro Case, קליפ קרבינר 1x (Air Pods Pro & Air Pods Pro Case לא כלול). [מיועד ל- Air Pods Pro] רק עבור Apple Air Pods Pro Pro דור 1/2 (2019/2022). לא עבור Air Pods 1, 1, 2nd ו -3, [שכבת סיליקון מעובה] עובי 3.0 מ"מ, עבה וחזק יותר ממקרה סיליקון אחר, גוף הגנה מלא של 360 מעלות למניעת הגנה מפני נפילה. [הגנה מחוספסת] מארז סיליקון רך ויציב עם פס מעוצב מספק הגנה מחוספסת עבור ה- Air Pods Pro שלך מפני בליטות, טיפות ושריטות. [תמיכה בטעינה חוטית ואלחוטית] תומכים בטעינה קווית ואלחוטית. ניתן לראות את אור המחוון בעת ​​טעינה. [מה אתה מקבל] 1x Air Pods Pro Case, קליפ קרבינר 1x (Air Pods Pro & Air Pods Pro Case לא כלול).