Wewatch Native 1080p מקרן נייד, מקרן סרטים מלא של 5G HD עם WiFi ו- Bluetooth, PS102 Mini Desktop Standod

【מקרן ילידי Full HD 1080 P】- עם רזולוציה מקומית משנת 1920*1080, Wewatch V50 מקרן Wi Fi Mini מספק תמונות חדות ומפורטות לקולנוע ביתי ולסרט חיצוני. מקרן 1080p מושלם להצגת סרטונים, סרטים, מצגות ועוד. טכנולוגיית ההשתקפות המפוזרת מספקת אור רך ואחיד, מה שהופך את התמונה עדינה לעיניך ומפחיתה את עייפות העיניים שלך לפגישות צפייה ארוכות. 【מקרן ביתי עם בהירות גבוהה יותר עד 40000 שעות חיי מקור אור, תוכלו ליהנות מליל קולנוע בלתי נשכח עם החברים האהובים שלכם וחבריך עם המקרן הנייד הזה. 【מקרני קולנוע ביתיים גדולים】】】 - Wewatch V50 מקרן יש גודל צפייה ברור של בין 36 "ל -200" ממרחק של בין 3.8 רגל ל -19 רגל עם 75% - 100% פונקציה זום, V50 מקרן הבית מתאים קטן או גדול חדרים בתוך הבית שלך או אפילו בחצר האחורית שלך. גודל המסך המסיבי של 200 "מבטיח חוויה חזותית נהדרת, לא משנה שאתה צופה בסרטים, משחקים משחקים, האזנה להופעות ועוד, חווית קולנוע ביתית פרטית הופכת לקלה עם מקרן הסרט 】- V50 מקרן מיני יכול להעביר בצורה מושלמת סרטים/סרטונים/תמונות ממכשירי i OS/אנדרואיד למסך גדול לתצוגת הקרנה באמצעות Wi Fi של 2.4 גרם/5 G, פשוט הפעל פונקציית שיקוף מסך באמצעות הגדרה. בגלל בעיה בזכויות יוצרים, שיקוף מסך טלפון לא יכול תמיכה באפליקציות מוגנות באמצעות חיבור טלפוני (כגון נטפליקס, פריים וידאו, Hulu), אנא חבר את Fire Stick, Roku, PC או מחשב נייד כדי לשחק את הסרטונים המוגנים בזכויות יוצרים. 【תמיכה בשירות לקוחות אמין】 Wewatch תמיד מוקדש לספק מקרני Wi Fi מעולים ולא - שירות לקוחות משלים. מקרן Wi Fi מספק תמונות חדות ומפורטות עבור קולנוע ביתי וסרט חיצוני. מקרן 1080p מושלם להצגת סרטונים, סרטים, מצגות ועוד. טכנולוגיית ההשתקפות המפוזרת מספקת אור רך ואחיד, מה שהופך את התמונה עדינה לעיניך ומפחיתה את עייפות העיניים שלך לפגישות צפייה ארוכות. 【מקרן ילידי Full HD 1080 P】- עם רזולוציה מקומית משנת 1920*1080, Wewatch V50 מקרן Wi Fi Mini מספק תמונות חדות ומפורטות לקולנוע ביתי ולסרט חיצוני. מקרן 1080p מושלם להצגת סרטונים, סרטים, מצגות ועוד. טכנולוגיית ההשתקפות המפוזרת מספקת אור רך ואחיד, מה שהופך את התמונה עדינה לעיניך ומפחיתה את עייפות העיניים שלך לפגישות צפייה ארוכות.