רק לרקוד 2020

רק ריקוד 2020 חוגג עשור של הפגשת אנשים עם תוכן חדש ומרגש!. להיות הכוכב של המופע שלך! רק ריקוד 2020 מותאם אישית מתמיד עם מערכת המלצות משופרת. לעצור מהלך! המסיבה לא מפסיקה רק עם ריקוד 2020. אין אביזרים נוספים נדרשים להצטרף כיף! פשוט להשתמש בטלפון החכם שלך עם האפליקציה רק ריקוד בקר!. אסוף את החברים והמשפחה שלך ופשוט תרקוד כמו שאף אחד לא צופה רק עם ריקוד 2020! זיכיון משחקי הווידיאו מספר 1 בכל הזמנים*, עם למעלה מ-67 מיליון יחידות שנמכרו**, חוזר בסתיו הקרוב. הריקוד החדש והטרי ביותר חוגג 10 שנים של הפגשת אנשים עם 40 רצועות חמות חדשות, יקומים מדהימים יותר והפתעות בלעדיות לשחקנים לגלות! הצטרף לקהילה של יותר מ -120 מיליון שחקנים ברחבי העולם והתכונן להצית את רחבת הריקודים. אם יש משהו לחגוג או ללא סיבה בכלל, רק ריקוד הוא שם לכל אירוע! התכונות האהובות על המעריצים חזרו רק לרקוד 2020, יחד עם 40 שירי להיטים חדשים שכל המשפחה תוכל ליהנות מהם! (נינטנדו סוויץ', ווי, אקסבוקס וואן, פ.ס. 4, גוגל סטאדיה) • מלהיטי תרשימים למועדפים משפחתיים, מתופעות אינטרנט ויראליות ועד לאמנים המתעוררים האחרונים, יש משהו שכולם יכולים ליהנות בו רק לרקוד : אלוהים הוא אישה-אריאנה גרנדה או סקיבידי – ביג או וודובורוט הקטן – פרויקט אקס או בנגרנג – סקרילקס פוט. סירה או קון קאלמה-אבא יאנקי פוט. שלג או ילד רע-ריטון וקאה-לו או תקוות גבוהות-פאניקה! בדיסקו או להרוג את האהבה הזו-בלקפינק או סושי-מרק וקרמונט או אני אוהב את זה - קרדי בי, באד באני וג ' יי בלווין או שוטר-אווה סימונס רגל. קונשנס או גשם מעלי-פיטבול רגל. מארק אנתוני.