Uncharted 2: בקרב גנבים - פלייסטיישן 3

פונקציונליות חדשה כולל היכולת להישאר עם חבריך תוך שידוך; התאמה אישית של MAP וקרנות האיגוד שנאספו במצבים שונים לשימוש בפתיחת תוכן ושדרוגים. מתווה עולמי משחק המאפשר לשחקנים לנקוט בגישה אגרסיבית או חדשה להתגנבות לקרב. "משחקי אקדח" זורמים חופשיים שמוסיפים אלמנט אנכי ייחודי למכניקת צילום סטנדרטית של אדם שלישי. סיפורי סיפורים קולנועיים עטורי פרסים, המשלבים דמויות חדשות ומוכרות, כמו גם כל סביבות המשחק החדשות והמגוונות. מגוון רחב של מצבי משחק הכוללים קמפיין נגן יחיד חזק ומצבי ריבוי משתתפים מקוונים ראשונים כולל אפשרויות משחק תחרותיות ושיתופיות. פונקציונליות חדשה כולל היכולת להישאר עם חבריך תוך שידוך; התאמה אישית של MAP וקרנות האיגוד שנאספו במצבים שונים לשימוש בפתיחת תוכן ושדרוגים. מתווה עולמי משחק המאפשר לשחקנים לנקוט בגישה אגרסיבית או חדשה להתגנבות לקרב. "משחקי אקדח" זורמים חופשיים שמוסיפים אלמנט אנכי ייחודי למכניקת צילום סטנדרטית של אדם שלישי. סיפורי סיפורים קולנועיים עטורי פרסים, המשלבים דמויות חדשות ומוכרות, כמו גם כל סביבות המשחק החדשות והמגוונות. מגוון רחב של מצבי משחק הכוללים קמפיין נגן יחיד חזק ומצבי ריבוי משתתפים מקוונים ראשונים כולל אפשרויות משחק תחרותיות ושיתופיות.