לוח Gedourain, לוח החלפה יציב עמיד בפני שריטות עמיד בפני פגיעה קל להסרה עבור קונסולות משחק

הגנה מושלמת : הפאנל עשוי מחומר קשה עמיד בפני השפעה, המגן על הקונסולה מפני אבק, שריטות, נזק ושימוש יומיומי. ישים : לוח החלפה זה מיועד במיוחד לגרסת הכונן האופטי של PS5. כל היציאות והכפתורים של הקונסולה זמינים לאחר ההתקנה מבלי להשפיע על פונקציונליות כלשהי של הקונסולה. קל להתקנה ולהסרה : התקנה או הסרת הלוח היא פשוטה מאוד ואינה דורשת כוח רב. תוך מספר דקות בלבד תוכלו להשיג קונסולה חדשה לגמרי. תאימות : מארז ההגנה על לוח קונסולת המשחק מתאים רק לגרסת הכונן האופטי של PS5, אנא אשר כי דגם המסוף שלך הוא גרסת הכונן האופטי של PS5. חומרי פרימיום : לוחות ההחלפה עשויים מפלסטיק ABS באיכות גבוהה, שהוא יציב ועמיד, ועוזר למנוע ממנו נזק פיזי אפשרי. תכונה : 1. הגנה מושלמת : הפאנל עשוי מחומר קשה עמיד בפני השפעה, המגן על הקונסולה מפני אבק, שריטות, נזק ושימוש יומיומי .2. ישים : לוח החלפה זה מיועד במיוחד לגרסת הכונן האופטי של PS5. כל היציאות והכפתורים של הקונסולה זמינים לאחר ההתקנה מבלי להשפיע על פונקציונליות כלשהי של הקונסולה .3. קל להתקנה ולהסרה : התקנה או הסרת הלוח היא פשוטה מאוד ואינה דורשת כוח רב. תוך מספר דקות בלבד תוכלו להשיג קונסולה חדשה לגמרי. תאימות : מארז ההגנה על לוח קונסולת המשחק מתאים רק לגרסת הכונן האופטי של PS5, אנא אשר כי דגם המסוף שלך הוא גרסת הכונן האופטי של PS5. חומרי פרימיום : לוחות ההחלפה עשויים מפלסטיק ABS באיכות גבוהה, שהוא יציב ועמיד, ועוזר למנוע ממנו נזק פיזי אפשרי. כיצד להשתמש : התקנה והסמכה : סוג פריט : החלפת לוח חומר : assapplally : רק עבור PS5 כונן אופטי רשימת חבילות גרסאות : 2 x לוח החלפה 1 מדריך x.

Item Type:
Replacement Panel