גולדסקיאוס 14 אינץ 'סגור שקית אחסון כלים רחבה מפה רחבה, שקית כלים קטנה עם חשמלאים אטומים למים כלים כלים

✅ 【מאפייני חומר】 בד אוקספורד עבה של 600 D בצפיפות גבוהה 600 D, ציפוי אוקספורד, עמיד בלאי, עמיד בפני שריטות, עמיד בדמעה, אטום למים אינו חושש ממים וחיים ארוכים. הגודל הכללי הוא 14 L x 8hx 6 וואט אינץ '. ✅ 【תכונות מבניות】 קיבולת מוגברת, פריסה מרחבית תלת מימדית, רוכסן כפול פתוח ועלייה, מה שהופך את אחסון הכלים לנוח יותר וקל למיין ולניהול. ✅ 【כיצד להשתמש】 קח קל עם ידיות אינטרנט חזקות למשרות רבות. בסיס הפאנל התחתון המחוזק PE מגן על הכלים שלך בתיק עם עמידות נוספת. ✅ 【אתר יישומים】 תיקי Tote מארגנים המיועדים לאינסטלציה, חשמלאים, גינון, HVAC וקבלנים כלליים. (כלים לא כוללים). ✅ 【אבטחת איכות : 】 מגובה על ידי כלים מחוספסים בערבות שביעות רצון של 100% - אם אינך מרוצה מרכישת הכלים המחוספסים שלך מכל סיבה שהיא, אנא צור איתנו קשר, ונעשה זאת נכון. תיק הכלים של גולדסקיאוס נמצא בצד הקטן, קל לנשיאה ומאורגן מאוד, המתאים לאנשי מקצוע באתרי בנייה או DIY רציניים. הוא עשוי מבד אוקספורד, העמיד למים ועמיד בלאי כדי להגן טוב יותר על הכלים בפנים. בערכת הכלים יש כיס אחד גדול בפנים ושישה כיסי כלים קטנים מבחוץ שנועדו להיות מסודרים היטב כך שמשתמשים יוכלו לשמור על הכלים שלהם בצורה מסודרת במקום אחד. ערכת הכלים מגיעה בשני צבעים, אחד כחול ואחד שחור.