מארז גליבה תואם ל- Nokia 7.1 - כיס שליח עור עלית, עיצוב מעטפת עור סינטטי עור עיצוב נוקיה 7.1 - שנהב

? [עיצוב קלאסי] מקרה Boxwave התואם ל- Nokia 7.1. סגנון עכשווי נקי ונקי של עיצוב המעטפות הקלאסיות, כיס המסנג'ר העילית מורכב עם היעילות בראש. ? [סגירה מגנטית] הכוללת דש קדמי עם כפתור מגנטי השומר היטב על נוקיה 7.1 שלך במקום. ? [קטיפה רכה] עור מרופד קטיפה פנים מספק כיס חלק ועדין כשאתה מחליק את נוקיה 7.1 אינץ 'שלך? [טבעוני] מיוצר עם עור טבעוני סינטטי ידידותי לבעלי חיים שהוא גם מסוגנן ומגן. ? [הגנה בטוחה] כיס המסנג'ר העילית המרופד על העילית בטוח יגן על נוקיה 7.1 שלך עם חיצוני עמיד וקשוח. היה בנוח בידיעה שהנוקיה 7.1 שלך בטוחה, לא משנה לאן אתה לוקח את זה!. מארז הוויבה התואם ל- Nokia 7.1.Carry Nokia 7.1 בסגנון שלך עם כיס המסנג'ר העילית של העיל כפתור ששומר היטב על נוקיה 7.1 שלך במקום. עור מרופד קטיפה נציף מספק כיס חלק ועדין כשאתה מחליק את נוקיה 7.1 אינץ בטח להגן על נוקיה 7.1 שלך עם חיצוני עמיד וקשוח. היה בנוח בידיעה שהנוקיה 7.1 שלך בטוחה, לא משנה לאן אתה לוקח את זה! כיס המסנג'ר העילית של העילית - לספק הגנה וסגנון מצוין!.