2 קיי 22 פלייסטיישן 5

נקרע מהיציע ופגע בשליטה מלאה על היקום. להכות את זה קשה מעולם לא היה כל כך קל. כל דבר, החל מהפקדים ועד הגרפיקה, עוצב מחדש, ומרגיש אמיתי כמו להיות ליד הזירה ברסלמניה. חבילת האנדרטייקר האלמותית של 2 ק22 כלולה במהדורה דילוקס של 2 ק22 של 2 ק22 של 2 ק22 של 4 חיים. מנוע משחק מחדש. פקדים חדשים. כל התכונות שאתה יכול להתמודד. נקרע מהיציע ופגע בשליטה מלאה על היקום. המשחק שעשוי להכות אמיתי מדי להכות קשה זה מעולם לא היה כל כך קל. כל דבר, החל מהפקדים ועד הגרפיקה המדהימה עוצב מחדש, ומרגיש אמיתי כמו להיות ליד הזירה ברסלמניה. שליטה בכוכבי העל והאגדות הקלאסיות משחררות צלילות, בעיטות וגימורים עם כוכבי העל והאגדות הגדולים והמציאותיים ביותר למראה : הרוק, סשה בנקס, גולדברג, "סטון קולד" סטיב אוסטין, ברוק לסנר ועוד. 619 הדרך שלך לכוכב העל חוגגים רגעים מרכזיים בקריירה האייקונית של ריי מיסטריו בחלון ראווה של 2 אלף. בואיקה! היכרות עם מיי-ג ' י-אם תורך לקבוע את ההחלטות כמנהל כללי של וו-וו-איי. קח את המושכות של גלם, סמאקדאון, נקסט או נקסט בריטניה ותכנן את הסגל האולטימטיבי שלך של כוכבי-על ואגדות, ואז התמודד מול המתחרים של ג ' נרל מוטורס כדי לבנות את המותג הגדול ביותר ביקום. הפוך למופע המדורג ביותר על ידי הגדרת יריבויות אינטנסיביות, סוגי משחקים מוגזמים, עימותים באליפות, אירועי תשלום לפי צפייה ומירוץ חימוש הולך וגובר של זירות וקהלים. לאחר שהגדרת את הבמה, לשחק כמו כוכב, להתערב כמו ג ' נרל מוטורס, או לקרוא את היריות מאחורי הקלעים —הבחירה היא שלך! לעלות בסולם הדרגות דרך אנו לוקחים על עצמנו לא אחת, אלא שתי הרפתקאות מיריס, הכוללות עלילות זכר ונקבה ייחודיות המאפשרות לך לבחור את המסע שלך כמו שלא היה מעולם. בנה לעצמך, שתף עם העולם את חבילת הבריאה חזרה וטובה מתמיד. תהיה עצמך או מישהו אחר. ואז צעד בזירה בכל עת, בכל מקום בעולם. הרכיבו סיעה משלכם בזכיינית-ראשית, המיפציה החדשה לגמרי מאפשרת לכם לבנות סיעה שמתחרה בנווו. לאסוף, לנהל ולשדרג כוכבי, עם אירועים שבועיים ועדכונים שוטפים! 2 ק22 : זה פוגע אחרת.