Veemoon 1 pc כיסוי זכוכית תיבת תצוגה עגיל עגיל מארגן תכשיטים ניידים מארז תכשיטים נרתיק תכשיטים מחזיק

חומר סינטטי. Jewlrey Orgainzer : קיבולת גדולה ונוחה, ארגז התכשיטים יכול לאחסן הרבה תכשיטים, כמו שרשרת, צמיד, טבעות, עגילים. תיבת תצוגת תכשיטים : מיוצר בחומר מעולה שהוא - ידידותי וקל משקל. קופסת תכשיטים ניידת : מיוצר עם חומר מעולה שהוא ידידותי לסביבה וקל משקל. תיבת תכשיטים עגיל : סיווג אחסון שונה, אזורים פונקציונליים מחולקים לרמות סבירות. ארגון תכשיטים תיבה : אחסון מסווג קיבולת גדולה, מסודר ומסודר, שמור שטח שידה. חומר סינטטי. Jewlrey Orgainzer : קיבולת גדולה ונוחה, ארגז התכשיטים יכול לאחסן הרבה תכשיטים, כמו שרשרת, צמיד, טבעות, עגילים. תיבת תצוגת תכשיטים : מיוצר בחומר מעולה שהוא - ידידותי וקל משקל. קופסת תכשיטים ניידת : מיוצר עם חומר מעולה שהוא ידידותי לסביבה וקל משקל. תיבת תכשיטים עגיל : סיווג אחסון שונה, אזורים פונקציונליים מחולקים לרמות סבירות. ארגון תכשיטים תיבה : אחסון מסווג קיבולת גדולה, מסודר ומסודר, שמור שטח שידה. רשימת חבילות 1 x מאפייני תיבת תצוגה תכשיטים - גודל : 20.20x15.00x5.00 ס"מ/7.94x5.89x1.97 אינץ 'קופסת תכשיטים עם מנעול בטיחות. - צבע : מארז אחסון עגילים אפור. - חומר : פלנלט, מארגן עגילי חתיכות זכוכית. - עם קיבולת גדולה ועיצוב חלונות ברור, נוח לנו לאחסן ולמצוא מארז אחסון תכשיטים תכשיטים. - בד בטנה יכול להגן טוב יותר על התכשיטים שלך מפני אשפה ואבק קופסת תכשיטים גדולה בקיבולת. - עם מראה יפה ועיצוב מתחשב, קל לשימוש, תיבה זו היא שימוש ביתי אישי או תיבת נעילת בטיחות. - עשוי חומר טוב, קופסת התצוגה התכשיטים עמידה עם קופסת תכשיטים עגילה עדינה למראה. - מתאים לעגילי אחסון, תליונים, טבעות, קרסוליות, שרשראות, צמידים, שעונים, יהלומים, ענבר, וכו 'מארז תכשיט. אחסון, אזורים פונקציונליים מחולקים לרמות סבירות. תיבת Jewelry עם נעילת בטיחות IT כוללת עיצוב מסווג, כך שתוכלו לראות בקלות ולבחור את התכשיטים שלכם. מארגן כיסא של Makeup קיבולת גדולה ונוחה, תיבת התכשיטים יכולה לאחסן הרבה תכשיטים. ארגון ארגון מיוצר עם חומר מעולה שהוא ידידותי לסביבה וקל משקל.